Brandy de Jerez, solera gran reserva, 40%Vol

40% vol. 

El brandi de Xerès es produeix seguint el mètode de soleres i criaderes, omplin-se les bótes de la fila inferior amb el destil·lat provinent de la fila immediatament superior fins a arribar a l'última solera. No és fins aquest moment que el podràs tastar. Molt sovint, un brandi del nivell de qualitat "Solera Gran Reserva" ha envellit entre 10 i 15 anys i fins i tot més. Així neix un producte dotat d'una enorme concentració en aromes, suavitat i complexitat de sabor amb matisos a fusta de caoba, cafè i xocolata.


Jerez Amontillado, 17%Vol

17% vol. Semi-sec.

El Xerès per excel·lència. Amontillado i refinat amb un concentrat de suc de raïm de la varietat Ximenes. Bel color ambre fosc, buquet intens, sabor que revela un nota de nou i una discreta dolçor.


Crema de Jerez, 17%Vol

17% vol. Suau

Acompanyament ideal per a qualsevol mena de postres, és perfecte per a culminar un deliciós àpat. Aquest suau Xerès, de color cafè fosc, captiva amb el seu complex aroma.


Vermut Reserva, 17% Vol.

17% vol. Penedès

El nostre Vermut Reserva, elaborat a base de vins de cultiu ecològic, conté més de 60 diferents herbes i most en lloc de sucre.


Moscatell Extra, 15% Vol

15% vol. Penedès. De cultiu ecològic.


Vi ranci, 15% Vol

15% vol. Penedès. De cultiu ecològic.