"L'oliva ha d'ésser premsada així que és arreplegada" (dita popular)

 

Aquí trobareu la nostra selecció d'olis d'oliva verge extra, d'aquí i d'arreu, d'excel·lent qualitat i sabors diferenciats.

Oli d´Oliva verge extra biològic Don Carlos. Espanya

Oli d'oliva de categoria superior obtingut directament d'olives i únicament mitjançant procediments mecànics.
De cultiu biològic i produït a Luque, Còrdova, Espanya.

Varietats d'oliva: Picuda, hojiblanca i picual.

Aquest oli d'oliva destaca no només pel seu color intensament daurat. Summament apte per a plats entrants, tapes i rostits.


Oli d'oliva verge extra Agora. Creta. Grècia

Oli d'oliva verge extra. Oli d'oliva de categoria superior obtingut directament d'olives i únicament mitjançant procediments mecànics.

 

Varietat: Koroneiki. Cultivat i produït a Grècia

Productor: Cooperativa d'agricultors Kritsa, Creta, GreciaCultivado i produït a Grècia. L'oli verd-groc de la suau oliva koroneiki és especialment indicat per a amanides, tot tipus de peixos i com a base en amaniments i marinades.


Oli d'oliva verge extra biològic Dama de Elaia. Catalunya

Oli d'oliva verge extra. Oli d'oliva de categoria superior obtingut directament d'olives i únicament mitjançant procediments mecànics. 

Ubicades a la marge dret del Riu Ebre, (r. Oleum Flumen), a la comarca del Baix Ebre Tarragona. Orientada a l'Est i al Sud ocupant els vessants de Roca Cabrera i Plans de Vences, a 240 m sobre el nivell del mar, gaudint d'un micro clima excepcional i d'un vent, el Mistral, que ens ajuda a combatre de manera natural moltes patologies pròpies de l'olivar.

Varietats: empeltre i sevillenca. Cultivat i produït a Tarragona.

Productor; Dama de Elaia, S.L., Xerta, Tarragona


Oli d'oliva verge extra biològic Baronia de Cabacés. Catalunya

 

Oli d'oliva Verge Extra de primera premsada en fred, que prové d'oliveres a les quals no s'afegeix cap tipus d'abonament o plaguicida químic de síntesi. Tot això és avalat per les normes i control del Consell Català de la Producció Ecològica (CCPAE). Les oliveres són majoritàriament centenàries i es situen en un territori de difícil mecanització, en petites finques familiars treballades per mans expertes que ens aporten el seu fruit, les olives, tractades amb molta cura fins arribar al molí.

 

Varietat: arbequina. Cultivat i produït a Tarragona.

Productor: Molí de Cabacés, Tarragona

 

 Cigne 14 Barcelona

Metro Fontana (L3) - FFCC Gràcia

Telèfon: 93 4160673

info@vomfass-barcelona.es