Cognac V.S.O.P., 40%Vol

40% vol. 6 anys. Origen: França

Aquest conyac, del cor de la regió del Cognac, la Grande Champagne, ha envellit 6 anys en bóta de roure. Deixa'l fondre a la boca, inhalant la seva olor, per a gaudir de la plenitud dels seus aromes.


Armagnac X.O., 25 anys, 40%Vol

40% vol. 25 anys. Origen: França

25 anys d'envelliment en bóta és molt de temps, però és gràcies a això que el nostre extraordinari destil·lat de vi d'Armagnac adquireix la complexitat del seu gust i dels seus aromes. Deu els seus múltiples matisos, la seva suavitat i harmonia a la paciència del viticultor i a l'acurada elecció de les bótes de roure.


Calvados Reserva V.S.O.P., 40%Vol

40% vol. 4 anys. Origen: França

El nostre Calvados Reserva ha envellit 4 anys en bóta de roure. Té una accentuada olor a pomes cruixents i una lleugera nota de vainil·lina.


Brandy de Jerez, solera gran reserva, 40%Vol

40% vol. Origen: Espanya

El brandi de Xerès es produeix seguint el mètode de soleres i criaderes, omplin-se les bótes de la fila inferior amb el destil·lat provinent de la fila immediatament superior fins a arribar a l'última solera. No és fins aquest moment que el podràs tastar. Molt sovint, un brandi del nivell de qualitat "Solera Gran Reserva" ha envellit entre 10 i 15 anys i fins i tot més. Així neix un producte dotat d'una enorme concentració en aromes, suavitat i complexitat de sabor amb matisos a fusta de caoba, cafè i xocolata.


Autèntic Rom de Jamaica, 40% Vol

40% vol. Origen: Jamaica

Després de la seva destil·lació, el rom envelleix, com mínim, un any en bóta de fusta, on madura i adquireix el seu color i el seu ample aroma.


Rom "Spirit of guatemala", 46% Vol

46% vol. Origen: Guatemala

4 anys

El rom de Guatemala s'ha tornat popular en els últims anys gràcies als seus aromes fins i complexos. Molt versàtil, es gaudeix sol o maridat en deliciosos còctels.