EN AQUESTS MOMENTS ESTEM ACTUALITZANT EL  LLISTAT DE PRODUCTES. DISCULPEU LES MOLESTIES!!!

Grappa Valentino, 40%Vol

40% vol.

La Grappa Valentino és excepcionalment suau, harmoniosa i agradable en boca. Després d'un bon àpat, aquesta grappa acompanya un cafè a la perfecció. Una exquisidesa!


Grappa Ponte Vecchio, 40%Vol


Grappa Moscato Riserva, 42%Vol

42% vol.

Envellida en bóta de roure, aquesta grappa és feta exclusivament amb la brisa de la varietat de raïm Moscato. Un dolç i intens aroma amb lleugers matisos de préssec i un durador postgust caracteritzen aquesta deliciosa grappa.


Orujo "Los Picos", 48%Vol

48% vol.

Entrada dolça, sabrosa i profund on el poder calorífic de l'alcohol, acidesa i amargor estan en perfecte equilibri. La trajectòria en boca és sedosa i envoltant, en retronasal ens tornen els aromes a fruites madures i notes de balsàmics i anisats. Perfecte destil·lat en totes les seves etapes.


Orujo "Justina de Liébana", bio, 42%Vol

42% vol.

"Al darrer de tot gran orujo, hi ha una gran dona"

Elaborat a partir de brisa de raïm de producció ecològica certificada, mitjançant destil·lació en el tradicional alambí de coure de Liébana. Destil·lat gota a gota. 


Vieux Marc de Champagne, 40%Vol

40% vol.

La famosa regió de Champagne (FR) produeix aquest aiguardent a base de raïm de Pinot Noir, Pinot Meunier i Chardonnay (varietats utilitzades en la fabricació del xampany). Aquest aiguardent, de color ambre, ofereix un sabor delicat i afruitat amb lleugeres notes d'espècies en el paladar i el nas. El final de boca encantarà als coneixedors.


Kirsch, 42%Vol

42% vol. Origen: Alemanya

Aquest Kirsch subtil és produït gràcies a una doble destil·lació molt acurada. Les cireres maduren 3 anys fins a aconseguir una delicadesa perfecta i desvelen les seves notes més elegants.


Licor de Taronja, 40%Vol

40% vol.

Aquest licor realça la bella harmonia que existeix entre el sabor ple de la fuita, la dolçor i l'alcohol.

 


La Vieille Poire, 43%Vol


Poma, Golden Delicious, 43%Vol


Brandy de Cirera Vermella, 40%Vol


Harry's finest London Dry Gin, 40%Vol


Ouzo, 40%Vol