BALSÀMICS DE FRUITA


L'excepcional qualitat dels nostres vinagres de fruites s'ha convertit en el segell distintiu de VOM FASS. Els vinagres balsàmics de fruites es poden prendre sols, combinats amb un oli d'oliva verge extra aromatitzat, amb un oli de llavors o fruits secs, diluïts en aigua amb gas. Totes aquestes possibilitats faran que els plats que preparis tinguin un extra, gràcies a un alt contingut de fruita, una acidesa suau i unes aromes intenses que són la nostra signatura.  

Consell ;-)

Els nostres Vinagres Balsàmics "vermells" són ideals per a la creació de salses i guisats elaborats amb carns vermelles. Afegiu-los a les vostres vinagretes, barrejant-los també amb mostassa i amb altres vinagres, com ara el de magrana. Incorpora també una mica de sal i de sucre i aceba, en anelles o picada, l'amanida serà perfecta. Els vinagres Waldburg Balsam més clars s'adapten molt bé a carns blanques com pollastre i de peix, ja sigui per marinar o per crear vinagretes de tota mena.


Balsàmic de Poma

4% d'acidesa.

Amaniment a base de concentrat de poma i vinagre de poma, madurat i ennoblit durant un període de criança en bótes de roure. Aquesta creació del nostre propi celler destaca per les seves aromes de fruita, espessa consistència i agradable acidesa. Poseu una nota especial en les amanides.

 

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salses, carn

Combina amb: Oli Romaní, All, Ceps, Nous


Balsàmic de Raïm

Aquest vinagre de raïm es produeix a la nostra manufactura a partir d'un suc de raïm especialment aromàtic. Representa un condiment molt versàtil a la cuina i harmonitza molt bé, per exemple, amb amanides de fulles fresques. Condimenta carns i amanides de pernil donant un matís especial i soborós.

 

 

 

 

Ideal amb: Amanida, carn blanca, marinades, aigua

Combina amb: Oli Mandarina, Bitxo, Avellana, Cacauet 


Balsàmic de Codony

5% d'acidesa.

Especialitat elaborada a base de vinagre de codony i concentrat de codony. De color ambre, suaument afruitat, amb una acidesa molt ben equilibrada. Ideal per barrejar amb oli i amanir en amanides de canonges o enciam vermell.

 

 

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdures, salses, aigua

Combina amb: Oli All, Taronja, Nou, Pistatxo 


Balsàmic de Calamansi

7% d'acidesa. El calamansi (Citrofortunella microcarpa) és un fruit semblant a la llima, originari de la Xina i resultat de la hibridació espontània de mandarina i kumquat. Aquesta exòtica especialitat a base de suc concentrat de calamansi (43%) i vinagre de brandi, sap lleugerament a menta i està especialment indicat per a adobs d'amanides i salses.

 

 

Ideal amb: Amanida, verdures, peix, marisc, aigua

Combina amb: Oli Alfàbrega, Ceps, Pipes de Carbassa


Balsàmic de Raïm, gingebre i llimona

5,5% d'acidesa.

Especialitat de raïm amb extractes de llimona i gingebre. La base del nostre excel·lent vinagre és el suc de raïm blanc extret naturalment. Aquest vinagre és ideal per a marinar i donar sabor a aus i peixos. Utilitzeu-lo per a qualsevol tipus d'amanida, també resulta perfecte per a verdures o guisats al Wok.

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, peix, marisc

Combina amb: Oli Ceps, Romaní, Sèsam, Curri


Balsàmic de Mango

6% d'acidesa.

Especialitat que combina vinagre (60%) i puré de mango (28%). La base d'aquest vinagre la constitueixen mangos filipins de la varietat carabao.

Per amanides cruixents, macedònies i aus, així com cuina al wok.

 

 

  

Ideal amb: Amanida, verdura, carn blanca, aigua

Combina amb: Oli Taronja, Alvocat, Sèsam, Curri


Balsàmic de Maracujà

Producte de temporada (no disponible tot l'any)

Un meravellós equilibri de sabor afruitat, dolç i àcid, de les baies de la fruita de la passió. Perfecte amb amanides de fruites o aus o peixos.

 

 

 

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salsa, carn blanca, postres

Combina amb: Oli Taronja, Sèsam, Curri, Alvocat


Balsàmic de Gerds

6% d'acidesa. Especialitat a base de vinagre de gerds i suc concentrat de gerds. Per a les amanides de fulla verda, macedònies i fantasioses salses per a carn i caça. També per condimentar dolços.

 

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salsa, carn blanca, aigua

Combina amb: Oli Llimona, Mandarina, Avellana, Nou


Balsàmic de Magrana

6% d'acidesa.

Amaniment a base de suc concentrat de magrana i vinagre de brandi. Exquisit en amanides verdes amb varietats d'enciam de sabor intens.

 

 

 

 

  

 

Ideal amb: Amanida, verdures, carn, salses, aigua

Combina amb: Oli Mandarina, Romaní, Avellana 


Balsàmic de Cirera

Producte de temporada (no disponible tot l'any)

6% d'acidesa. Especialitat a base de vinagre de cirera i suc concentrat de cirera. Aquesta creació, alhora afruitada i àcida, resulta especialment interessant combinada amb oli d'oliva o olis com el d'avellanes, ametlles o altres fruits secs i utilitzada per a amanir en amanides. Abocar una petita dosi (segons gust) d'aquest balsàmic en aigua amb o sense gas, obtindràs una beguda refrescant i natural sense edulcorants afegits.

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salses, carn, aigua

Combina amb: Oli Llimona, Nous, Sèsam


Balsàmic Star de Dàtil

Preparació elaborada a base de concentrat de suc de dàtil i vinagre de dàtil. Aprox. 3% d'acidesa. Aquesta creació Vom FASS, combina en perfecta harmonia la dolçor del suc concentrat de dàtil i l'acidesa del vinagre pur de dàtil. Lleugerament cremós, el Waldburg Star de dàtil és ideal com a base per a l'amaniment d'amanides, salses, amanides de tomàquet o per a refinar postres. Com salsa dip, donarà un toc final al seu assortiment de formatges. Abocar una petita dosi (segons gust) del nostre Balsam en aigua amb o sense gas, obtindràs una beguda refrescant i natural sense edulcorants afegits.

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salses, formatge, postres

Combina amb: Oli Taronja, Avellana, Ametlla, Sèsam


Balsàmic Star de Figa

Aprox. 3% d'acidesa. Aquesta creació agredolça de la nostra manufactura de vinagres s'elabora amb concentrat de suc de figa i vinagre de figa. Ideal en salses, adobs a base d'oli d'oliva, postres o en dips per acompanyar assortiments de formatges.

 

 

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salses, formatge, foie

Combina amb: Oli Limona, Romaní, Nous, Sèsam


Balsàmic Star de Pera Williams

Aprox 3% d'acidesa.

Especialitat a base de polpa de pera williams i vinagre de pera.

Intensament afruitada i agradablement  cremosa, aquesta creació de la nostra vinagreria és ideal per a les amanides amb fruits secs o com salsa dip pel formatge.

 

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salses, formatge

Combina amb: Oli Tòfona, Romaní, Nous, Alvocat


Balsàmic Star de Pruna

Producte de temporada (no disponible tot l'any)

Aprox. 4% d'acidesa. 

El balsàmic de pruna Star presenta una aroma a prunes madures. Es refina amb el concentrat de suc de pruna i puré de pruna, i destaca pel seu sabor amb molt de cos i la dolçor de pròpia de les prunes madures.

 

 

 

Ideal amb: Amanida, verdura, salses, formatge, postres

Combina amb: Oli Taronja, Avellana, Ametlla, Sèsam


Balsàmic de Mel

5% d'acidesa. Especialitat a base de mel de flors del bosc i vinagre de mel. Les marinades i els amaniments per a amanida adquireixen una harmònica reminiscència al gust de la mel. Aquest vinagre arrodoneix el sabor de les salses per a carns i aporta un suau component agredolç als plats de cuina asiàtica.

 

 

 

Ideal amb: Marinades, salses, cuina asiàtica, amanida

Combina amb: Oli Romaní, Ceps, Llimona, Nou, Sèsam 


Balsàmic de Cervesa

5% d'acidesa. Especialitat de vinagre elaborada a base de malta i concentrat de vinagre de cervesa. Aquest vinagre de color marró fosc, ha envellit en bótes de roure acaronades per l'aire fresc dels Alps alemanys. Està elaborat segons una fórmula exclusiva de Vom FASS a base de malta i vinagre de cervesa, seguidament es refina elegantment amb vinagre de brandi. Gaudeix-lo presentant-lo com salsa per a sucar formatges madurs o verduretes crues.

  

 

 

 

 

  

Ideal amb: Amanida, verdura cruda, salses, formatge sec

Combina amb: Oli Romaní, Nous, Avellanes


Sabies que...

 

els nostres vinagres balsàmics, diluïts amb aigua mineral o sols, constitueixen un deliciós aperitiu en els dies d'intensa calor estiuenca? Tasteu-los amb una mica de gel trinxat!